parajumpers blog

Bee & partnere (Parajumpers): over 40 millioner omsetning

David L McCall

Tuesday, January 05, 2016


2015 suksess og et viktig år for aktive partnere, selskapet fra Treviso og Bee under merkenavnet yttertøy for menn og kvinner. Siden 2006, da den ble lansert, selskapet har oppnådd jevn vekst i sin økonomiske resultater, som i de siste to årene ble bekreftet i 2 sifre (+20% + 25% i 2013 og 2014).


De viktigste markedet Parajumpers Online fortsatt Europa, Tyskland og Frankrike, stjernegalleri med en ny og avgjørende parajumpers right hand menn ekspansjon i sørlige Canada markeder, Korea, Sveits og Storbritannia. I 2014 var innviet tre butikk-i-butikk i Sør-Korea for menn og kvinner i store department store i Seoul og merkevaren første butikk i funksjonen Parajumpers RIGHT HAND Jacket Zwingliplatz i Zürich, mens i 2015 var laget av hjørnet i det berømte varehuset Harrods i London.


En målrettet internasjonal ekspansjon og forsiktig kommersielle policy bekrefte en vekst i omsetning for gruppen basert i Segusino (TV) også i 2015, med figurer parajumpers right hand masterpiece menn av over 40 millioner. Et viktig grunnlag for å starte ny utvidelse parajumpers right hand menn jakke strategier for Parajumpers, merket nå felles i alle store europeiske og nordamerikanske markeder.


Selskapet har også engasjert i en intens kamp etterligninger Parajumpers Right Hand Menn Svart på flere fronter, fra tollkontroll, som lar deg fange noen mistenkelige pakker og avhende det deretter ødeleggelse. Hver parajumpers jakke butikk måned er organisert av Bee aktiv trening trening partnere og skikker agenter, slik at de har all informasjon kan gjenkjenne uoriginale produktene.

MORE POSTS